Villkor - Studentskyltar och studentplakat till grymma priser. Student 2020 med fina erbjudande.

Go to content

Villkor

Köpvillkor

Leverans:
När du sänt din beställning till oss, skickas en bekräftelse till din e-postadress, varvid köpeavtalet träder i kraft. Din beställning skickas senast inom 6 dagar efter godkänn utkast, om inte annan leveransätt väljs.Våra produkter paketeras omsorgsfullt för att undvika skador vid transport. OBS: Studentskylt.org lämnar inte garantier om leverans och ev. försenat gods måste reklameras mot fraktbolaget (Dhl/Posten). Skulle ditt paket mot förmodan vara skadat när du tar emot det, kontakta oss omgående. Vi ersätter endast produkten. Alla våra sändningar skickas till närmast ombud, du får en sms/brev avisering när den är framme.


Försvunnen bild:
Om en bild försvinner eller blir skadad ersätter vi det med en gratis förstoring högst 30x40cm.


Falska beställningar:
Vi polisanmäler alla falska beställningar och bedrägeriförsök. Har vi producerat varan så debiteras detta enligt prislista.


Våra tillverkade skyltar:
Vi behåller rättigheten att använda studentskyltar/banderoller som exempel på hemsidan. Om du är helt emot att din studentskylt vissas på hemsidan som exempel. Låt oss veta det för att ta bort den helt från vårt system.


Ångerrätt:
På specialtillverkade bildprodukter med dina motiv har du ingen ångerrätt. Är produkten skadad på något sätt när du tar emot den ersätter vi den utan extra kostnad. Du skall kunna bevisa att produkten är skadad. Har vi hunnit börja arbeta med din beställning digitalt debiteras 150kr för ångrad beställning.


Reklamation:
Skulle ditt paket mot förmodan vara skadat när du tar emot det, eller om det har blivit något annat fel på produkten, kontakta oss omgående.
.

Tolerans
När vi framställer din produkt så kan det förekomma små avvikelser i färg då färgen inte matchar helt med färgen från datorskärmen. Vid dessa situationer tar vi inte emot reklamationer.


Fotografier digitala som fysiska
Bilden som skickas till oss via datorn ska vara minst 1mb i storlek, du som kund har ansvaret att skicka in bilder i bra kvalitet. Därför ska du inte skicka in bilder som är tex. suddiga, fläckiga, repiga, vikta  m.m. Skulle vi däremot få en bild med väldigt dålig upplösning som inte är lämpligt för utskrift så kontaktar vi dig. Har bilden röda ögon så kan vi arbeta bort det. Se pris här.


Villkor:

Är du under 18 år måste du ha målsmans skriftliga tillåtelse för att beställa. Vi förbehåller oss rätten att utan förvarning ändra våra villkor.Back to content